Information och kontaktuppgifter

Besöksadress/Returadress

Camilla Bergman

Lars-Emils väg 19

69272 Kumla

Företagsinformation

Konstnär Camilla Bergman

Vattenfall8@hotmail.com

070-1132022

Org.nr 760608-6986

Priser och Betalning

Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Varje vara anges med pris inklusive moms. Då företaget ej är momsregistrerat (behövs ej för försäljning av egen konst) är momsen satt till 0%. Fraktkostnad tillkommer på alla beställningar. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning med reservation för ev tryckfel. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Betalningsalternativ

Swish

Leveranser

Leveranstid 5-10 arbetsdagar på allt förutom Kalendern, som kan ha en leveranstid på upp till 15 arbetsdagar. Leveranser sker med Postnord.

Ångerrätt och byte

Enligt lagen om distansavtal så har du rätt att ångra ditt köp när du handlar på distans och utanför affärslokaler. Ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Vid retur skall varan hållas i väsentligen oförändrat skick i originalförpackningen.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Reklamation

Skulle du få en defekt eller fellevererad vara så önskar vi att du skickar in bilder på defekten tillsammans med ditt ordernummer till mig via kontaktformulär,mail eller någon av mina facebooksidor. Vid beviljad reklamation skickar vi en ny vara till dig kostnadsfritt.

Tillagd i varukorgen